Onze klanten beoordelen ons met
5 / 5 sterren

WEBSITE OPTIMALISATIE

WE BRENGEN DE CUSTOMER JOURNEY IN KAART

Beter gevonden worden door website optimalisatie via DAAN

Wat gaat DAAN dan voor je doen? Veel websites draaien niet goed omdat ze technisch niet in orde zijn. De grootste problemen die we op dagelijkse basis tegenkomen zijn:

  • Websites die niet goed zichtbaar zijn op mobiele apparaten
  • Onveilige websites zonder veiligheidscertificaat
  • Moeilijk navigeerbare websites zonder duidelijke Call To Action
  • Websites met onlogische of te lange URL’s

Deze problemen schaden de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van je website. Met website optimalisatie lost DAAN deze problemen op en zorgt dat je website beter te vinden en goed te navigeren is voor je bezoekers.

Hoe doen we dat?

DAAN analyseert eerst je website om het nulpunt te bepalen. Wat moet er precies gebeuren. Wanneer duidelijk is welke onderdelen van je website minder goed functioneren maken we een overzichtelijke kostenberekening. Ben je het hier mee eens dan ontvang je een offerte. Geef je ook hier akkoord op dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag!

Wacht niet te lang met website optimalisatie. Hoe langer je wacht, des te verder zakken je pagina’s weg in de ranking op Google. Om de drempel nog lager te maken is het eerste kennismakingsgesprek helemaal gratis en je zit nog nergens aan vast.

BEN JE TOE AAN NIEUWE HOSTING?

WIJ ADVISEREN JE GRAAG

Wij kijken graag met je mee en geven altijd een eerlijk en transparant advies. 

Wij maken een passende offerte voor je, en desgewenst wordt er ook gekeken naar verbeterpunten voor jouw website.

laptop op tafel

Gespecialiseerd in WordPress webdesign, hosting en onderhoud.


Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van de beste hosting en de mooiste website.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting