Onze klanten beoordelen ons met
5 / 5 sterren

PRIJS OM EEN WEBSITE TE LATEN MAKEN

Kijk naar meer dan alleen de prijs als je een website wilt laten maken

Je kunt tegenwoordig een website voor €150,- laten maken. Maar wat krijg je daarvoor? En wat krijg je dan meer voor een website die bijvoorbeeld €800,- kost? De goedkoopste websites die worden aangeboden zijn meestal gebouwd in een zogenaamde ‘websitebouwer’. Misschien heb je wel eens van Jimdo, WIX of Phoenix gehoord?

Deze websites zien er op het oog prima uit maar zijn vaak moeilijk aan te passen en bieden weinig mogelijkheden om goed mee te scoren in zoekmachines. Wanneer de prijs voor het laten maken van je website iets hoger wordt, krijg je meer waar voor je geld. Kies altijd een webdesigner die de volgende opties aan je website toevoegt:

  • Een SSL-veiligheidscertificaat (https)
  • Snelle hosting inclusief onderhoud en updates voor je website
  • Een zakelijk e-mailadres
  • Een responsive ontwerp dat zowel op desktops, tablets en mobiele apparaten goed weergegeven wordt

 

Deze vier punten vormen de basis van je online vindbaarheid en mogen niet ontbreken wanneer je een website laat maken.

Keertje praten over jouw design?

Heb je al een website maar is deze verouderd of ben je net begonnen en wil je aan je online vindbaarheid werken? DAAN gaat graag met je in gesprek. Tijdens een eerste kennismaking geef je aan waar je naar op zoek bent en hoor je of DAAN de partij voor jou is. Begin goed, begin met DAAN.

BEN JE TOE AAN EEN NIEUWE WEBSITE?

WIJ ADVISEREN JE GRAAG

Wij kijken graag met je mee en geven altijd een eerlijk en transparant advies. Pas na een kennismaking maken wij een offerte, op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. En kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

laptop op tafel

Gespecialiseerd in WordPress webdesign, hosting en onderhoud.


Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van de beste hosting en de mooiste website.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting