Onze klanten beoordelen ons met
5 / 5 sterren

WEBSITE LATEN MAKEN BREDA

GOED WEBDESIGN HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

Website laten maken of laten ontwerpen in Breda.

DAAN heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Wij werken vanuit passie en dat merk je. Je kunt bij ons voor alles met betrekking tot het maken van websites terecht:

 

Alles dat jij nodig hebt onder een dak, een contactpersoon en korte communicatielijnen. Wat wil je nog meer?

Daan werkt o.a. met WordPress

Doordat wij met WordPress werken wordt je gegarandeerd van een prachtige website. Die ook nog eens gemakkelijk aan te passen is door jou zelf. Zo zit je niet achteraf met ‘uurtje-factuurtje’ van je webbouwer, maar heb je zelf de controle.

Zullen we verder praten in een online gesprek?

Ook al gaat er gaat niets boven een persoonlijke afspraak. Gezien de tegenwoordige tijd kunnen we de kennismaking ook online realiseren.

Op basis van dit gesprek, wordt er een vrijblijvende offerte opgemaakt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan

BEN JE TOE AAN EEN NIEUWE WEBSITE?

WIJ ADVISEREN JE GRAAG

Wij kijken graag met je mee en geven altijd een eerlijk en transparant advies. Pas na een kennismaking maken wij een offerte, op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. En kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

pmklogistics

Gespecialiseerd in WordPress webdesign, hosting en onderhoud.


Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van de beste hosting en de mooiste website.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting