Onze klanten beoordelen ons met
5 / 5 sterren

WEBHOSTING Tilburg

ALLES OVER HOSTING VOOR JOUW WORDPRESS WEBSITE

Webhosting voor de website van je bedrijf in Tilburg. Je weet dat je het nodig hebt maar wat wordt er met ‘hosting’ bedoeld? En waarom moet je het uitbesteden?

HOSTING IS EEN STUKJE RUIMTE OP HET INTERNET

Vergelijk hosting met de harde schijf van uw computer. Op deze harde schijf plaats je bestanden en open je programma’s. Een hostingpakket is bijna hetzelfde alleen dan op het internet. Hier koppel je de domeinnaam aan, plaatst website bestanden er op en draait programma’s zoals e-mail.

NU MET GRATIS .NL DOMEINNAAM

Profiteer van onze actie en claim je eigen gratis .nl domeinnaam.

persoonlijke service

Hosting met persoonlijke service, daar staan we voor bij DAAN Webdesign. Bij vragen of problemen neem je eenvoudig contact met ons op en lossen we het samen op.

Ook staan onze hostingpakketten in Nederlandse datacenters zodat jij en jouw website bezoekers verzekerd zijn van de beste web ervaring.

Desgewenst kunnen wij ook het onderhoud aan jouw nieuwe website op ons nemen. Zo kun jij je focussen op hetgeen je het liefste doet.

BEN JE TOE AAN NIEUWE HOSTING?

Gespecialiseerd in WordPress hosting incl. onderhoud

Neem contact met ons op en we kijken samen wat de beste hosting oplossing is voor jouw online activiteit.

server ruimte

Hosting - STARTER

250,- per jaar.

Inclusief 1 gratis .NL domein!
En gratis SSL-certificaat!

  • Prijzen excl. btw – facturatie per jaar. / Support uren worden iedere maand gereset.

Hosting - BUSINESS

400,- per jaar.

Meer resources & speciale module voor nog betere prestaties.

  • Prijzen excl. btw – facturatie per jaar. / Support uren worden iedere maand gereset.

HOSTING - super

600,- per jaar.

Top prestaties! En iedere maand 1 uur aan support inbegrepen.

  • Prijzen excl. btw – facturatie per jaar. / Support uren worden iedere maand gereset.

Waarom webhosting?

Het internet bestaat niet zomaar in het luchtledige. Iedere website die je tegenkomt staat op een server of in de Cloud. Je kunt dit zien als een soort harde schijf met daarop talloze websites die bij die provider zijn aangesloten. Zonder hosting komt je website dus als het ware niet op internet. En tenzij je zelf een server met internetverbinding hebt, heb je een partij nodig waarbij je jouw website onder kunt brengen.

Waarom in Tilburg?

Als je zelf in Tilburg werkt is het prettig wanneer je webhosting in de buurt wordt verzorgd. Bij vragen maak je snel contact en kan er op korte termijn een afspraak ingepland worden. Dat is niet alleen prettig maar het voorkomt ook dat je website er onnodig lang uitligt of problemen geeft.

Waarom DAAN?

Persoonlijk contact en de mogelijkheid om te bellen zijn standaard onderdeel van de dienstverlening. Daarbij krijg je direct een SSL-veiligheidscertificaat. Die heb je nodig om goed gevonden te worden en om te voldoen aan de huidige AVG-wetgeving. Het onderhoud van je website kan ook worden verzorgd. En als klap op de vuurpijl wordt je zakelijke e-mail ook nog eens door DAAN ingericht.

strafpleiters website

Gespecialiseerd in WordPress webdesign, hosting en onderhoud.


Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van de beste hosting en de mooiste website.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting