Webhosting Breda

You are here:
Daarom kies je voor DAAN
  • Een website zoals jij hem hebben wilt
  • Altijd goed vindbaar in Google
  • Professioneel gebouwd met de nieuwste technieken
  • Eenvoudig zelf aanpassingen doen
  • Alles onder 1 dak. Beheer, onderhoud & hosting
  • Je eigen zakelijke mailbox
  • Geen onverwachte kosten
Wellicht ook interessant...

Webhosting voor de website van je bedrijf in Breda. Je weet dat je het nodig hebt maar wat wordt er met ‘hosting’ bedoeld? En waarom moet je het uitbesteden? DAAN Webdesign in Dongen specialiseert zich in webhosting oplossingen in en rond Breda. Tijd voor wat meer uitleg van een professional bij jou in de buurt.

Waarom webhosting?

Het internet bestaat niet zomaar in het luchtledige. Iedere website die je tegenkomt staat op een server of in de Cloud. Je kunt dit zien als een soort harde schijf met daarop talloze websites die bij die provider zijn aangesloten. Zonder hosting komt je website dus als het ware niet op internet. En tenzij je zelf een server met internetverbinding hebt, heb je een partij nodig waarbij je jouw website onder kunt brengen.

Waarom in Breda?

Als je zelf in Breda werkt is het prettig wanneer je webhosting in de buurt wordt verzorgd. Bij vragen maak je snel contact en kan er op korte termijn een afspraak ingepland worden. Dat is niet alleen prettig maar het voorkomt ook dat je website er onnodig lang uitligt of problemen geeft.

Waarom DAAN?

Persoonlijk contact en de mogelijkheid om te bellen zijn standaard onderdeel van de dienstverlening. Daarbij krijg je direct een SSL-veiligheidscertificaat. Die heb je nodig om goed gevonden te worden en om te voldoen aan de huidige AVG-wetgeving. Het onderhoud van je website wordt ook verzorgd waardoor je altijd de nieuwste updates geïnstalleerd hebt. En als klap op de vuurpijl wordt je zakelijke e-mail ook nog eens door DAAN ingericht.