Onze klanten beoordelen ons met
5 / 5 sterren

WEBDESIGN TILBURG

GOED WEBDESIGN HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

Het ontwikkelen van websites in Tilburg.

DAAN wil graag dat klanten tevreden zijn. Tevreden klanten worden immers eerder ambassadeur. En daarom is kwaliteit, service en een breed dienstenaanbod nodig. DAAN Webdesign garandeert dit door:

  • Jarenlange ervaring in design, online marketing, conversieoptimalisatie en development
  • Website hulp en hosting
  • Kennis van en ervaring met WordPress, Magento 1 & 2, Lightspeed, WIX, custom HTML templates

 

Alles dat jij nodig hebt onder een dak, een contactpersoon en korte communicatielijnen. Wat wil je nog meer?

Content bijvoorbeeld?

DAAN is uniek omdat je hier niet alleen slaagt voor een nieuwe website of het optimaliseren van je bestaande website. Een website moet ook gevuld worden met content. DAAN werkt samen met andere professionals op het gebied van online marketing en Copywriting. Omdat dit ook freelancers zijn en er niemand in dienst genomen hoeft te worden betaal je hier als klant dus niets extra voor.

Zullen we verder praten in een persoonlijk gesprek?

Ook al werken we online, er gaat niets boven een persoonlijke afspraak. In een eerste kennismaking geef jij aan wat je zoekt en gaan we op zoek naar een passende oplossing voor jouw situatie.

En wat helemaal mooi is, de eerste afspraak is helemaal gratis en je zit nergens aan vast. Tot snel?

BEN JE TOE AAN EEN NIEUWE WEBSITE?

WIJ ADVISEREN JE GRAAG

Wij kijken graag met je mee en geven altijd een eerlijk en transparant advies. Pas na een kennismaking maken wij een offerte, op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. En kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

velingstransport

Gespecialiseerd in WordPress webdesign, hosting en onderhoud.


Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van de beste hosting en de mooiste website.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting