Onze klanten beoordelen ons met
5 / 5 sterren

PROFESSIONEEL NEDERLANDS WEBDESIGN

OM OP TE VALLEN MET JE WEBSHOP, BLOGSITE OF BEDRIJFSPAGINA MOET JE EEN PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN

7 redenen om een professionele website te laten maken

‘Professioneel’ klinkt goed maar wat verstaan we daar onder? En net zo belangrijk, wat versta jij daaronder. Een professioneel webdesign ziet er voor een online kledingwinkel heel anders uit dan een psychologiepraktijk die mensen persoonlijk wil spreken.

De basis van een professionele website is echter op nagenoeg iedere branche toepasbaar.

Kort gezegd biedt een goede webdesigner de volgende voordelen:

  • Een mobielvriendelijk design
  • Je website wordt zo gebruiksvriendelijk mogelijk ingericht
  • Je website wordt op snelheid geprogrammeerd
  • Een Google-vriendelijke website waar je SEO op kunt toepassen
  • Je website is na oplevering makkelijk zelf bij te houden
  • Je krijgt ondersteuning wanneer je dat nodig hebt
  • De nieuwste plug-ins worden geïnstalleerd en up-to-date gehouden

Professioneel webdesign door DAAN

Hoe komt DAAN webdesign tot een website die bij jouw business en persoonlijkheid past?

Daar hebben we jou voor nodig!
Jij kent je vakgebied en je doelgroep het beste en dat is van onschatbare waarde. Tijdens het ontwikkelen van je website doorlopen we drie fasen waarbij jouw input op ieder moment meegenomen wordt in het proces.

Opstartfase

Deze fase begint met een persoonlijk gesprek waarin jij je voorkeuren en wensen uitspreekt. Geen zorgen dit gesprek is helemaal gratis. Wanneer jij akkoord bent met het ontwerp kunnen we verder naar de tweede fase.

Voorbeeldwebsite

Je voorbeeldwebsite wordt gebouwd aan de hand van de door jouw opgegeven wensen en eisen. Kijk hier kritisch naar, geef feedback en wij zorgen ervoor dat de website helemaal bij je past. Na het doorvoeren van de aanpassingen gaan we je website live zetten.

Live gaan

Je website staat nu online en wordt geïndexeerd door zoekmachines, wat betekent dat je klaar bent om aan je online vindbaarheid te gaan werken. Voor een kleine meerprijs wordt ook nog eens het veiligheidscertificaat aan je website toegevoegd, worden er updates en back-ups uitgevoerd en wordt je zakelijke e-mail ingesteld.

Ben jij er klaar voor? Wij wel!

Het enige dat je nu nog hoeft te doen is contact opnemen om jouw gratis kennismaking in te plannen.

Je zit nergens aan vast en bepaalt zelf of wij de partij voor jou zijn. Begin vandaag met het laten maken van je professionele website.

Hopelijk zien we elkaar snel!

BEN JE TOE AAN EEN NIEUWE WEBSITE?

WIJ ADVISEREN JE GRAAG

Wij kijken graag met je mee en geven altijd een eerlijk en transparant advies. Pas na een kennismaking maken wij een offerte, op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. En kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

laptop op tafel

Gespecialiseerd in WordPress webdesign, hosting en onderhoud.


Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van de beste hosting en de mooiste website.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting