Onze klanten beoordelen ons met
5 / 5 sterren

WEBDESIGN BUREAU

ALTIJD TRANSPARANT OVER DE KOSTEN

Een webdesign bureau waar je op kunt bouwen

Ja dat bedoelen we letterlijk. Want pas als de techniek van je website in orde is kun je gaan bouwen aan de vindbaarheid en het verhogen van je conversies. Daan onderscheid zich door snelle hosting inclusief onderhoud, een helder verhaal en de mogelijkheid om persoonlijk contact te houden en ervaring met:

  • WordPress
  • Web development
  • Design
  • SEO & online marketing
  • Conversie optimalisatie

Met DAAN heb je geen omkijken meer naar je website en als je toch vragen hebt neem je makkelijk en snel contact op. Dat is nog eens prettig samenwerken!

Zet vandaag nog de eerst stap

Wist je dat de eerste kennismaking met DAAN helemaal gratis is? Tijdens dit gesprek nemen we jouw wensen en eisen door en kijken naar de mogelijkheden om jouw visie om te zetten in een geweldige website. Je zit nog nergens aan vast en we gaan pas aan de slag wanneer jij akkoord geeft op onze overzichtelijke prijsopgave. Spreken we je snel?

BEN JE TOE AAN EEN NIEUWE WEBSITE?

WIJ ADVISEREN JE GRAAG

Wij kijken graag met je mee en geven altijd een eerlijk en transparant advies. Pas na een kennismaking maken wij een offerte, op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. En kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

laptop op tafel

Gespecialiseerd in WordPress webdesign, hosting en onderhoud.


Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van de beste hosting en de mooiste website.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting