Onze klanten beoordelen ons met
5 / 5 sterren

WEBDEVELOPMENT

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN WEBDESIGN & WEBDEVELOPMENT

Webdesign vs. web development

Het verschil tussen web development en webdesign kun je als volgt omschrijven. Een webdesigner ontwerpt en een web developer ontwikkelt. Dat ziet er in de praktijk ongeveer zo uit.

Een webdesigner gaat met je zitten om de doelgroep te bespreken, hoe jij je bedrijf wilt profileren, wat voor huisstijl je ziet en andere zaken die belangrijk zijn voor branding. Wanneer dit ontwerp klaar is kan de web developer aan de slag. Die is vaak veel technisch bezig met de scripttaal van je website, het maken van werkende buttons en tabs en het in orde maken van de randvoorwaarden zoals een SSL-veiliheidscertificaat.

Kies voor gemak, kies voor 2 in 1

Waarom zou je twee professionals inzetten voor web development en webdesign wanneer een ook volstaat? DAAN heeft jarenlange ervaring in zowel development als design. Deze skills zijn uitgebreid met kennis over online marketing en conversie optimalisatie. Een contactpersoon voor al je vragen en een snelle dienstverlening omdat we geen tijd kwijt zijn met schakelen tussen verschillende professionals. Ontdek de andere voordelen van web development door DAAN en vraag een gratis kennismaking aan.

BEN JE TOE AAN EEN NIEUWE WEBSITE?

WIJ ADVISEREN JE GRAAG

Wij kijken graag met je mee en geven altijd een eerlijk en transparant advies. Pas na een kennismaking maken wij een offerte, op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. En kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

thebarnstore

Gespecialiseerd in WordPress webdesign, hosting en onderhoud.


Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van de beste hosting en de mooiste website.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting