Onze klanten beoordelen ons met
4,9 / 5 sterren

TRAGE WORDPRESS WEBSITE?

WIJ ZORGEN VOOR EEN SUPER SNELLE LAADTIJD VAN JOUW WEBSITE.

Het is belangrijk om een snelle website te hebben. Niet alleen zorgt een trage website voor ergernis bij je bezoekers maar het is ook niet echt goed voor je ranking binnen Google.

Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan om de laadtijd van je website te verbeteren, maar misschien heb je zelf de technische kennis niet of heb je er gewoonweg geen tijd voor?

Wij bieden jou dé oplossing voor een snelle WordPress website, je hebt er zelf geen omkijken naar want wij doen het zware werk voor je. Je website wordt niet alleen snel, wij houden hem ook snel! Want wij blijven je website monitoren.

Wat kost een snelheids optimalisatie?

Een snelheidsoptimalisatie is al mogelijk vanaf €25 euro per jaar.

Wil je er ook een eigen CDN (Content Delivery Network) bij? Voor nog betere resultaten bij diverse online snelheidstests? Dat kan ook! Laat het ons weten en wij vertellen je er alles over.
Wat een CDN precies is en doet lees je hier.

Ben je benieuwd wat we voor jouw site kunnen doen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop!

Gespecialiseerd in WordPress webdesign, hosting en onderhoud.


Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van de beste hosting en de mooiste website.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting