Onze klanten beoordelen ons met
4,9 / 5 sterren

IS JE WEBSITE TRAAG?

EEN VERBETERING VAN 1 SECONDE LAADTIJD KAN AL 27% MEER CONVERSIE OPLEVEREN

Zeker nu veel mensen mobiele telefoons gebruiken om op het internet te zoeken is snel laden essentieel, het is onderzocht dat wanneer een website langer dan 2 seconden duurt om te laden dat er dan per seconde laadtijd 7% minder conversie plaats vindt.

Daan maakt je website weer super snel.

Je ontvangt een rapportage van de snelheid voordat wij ermee aan de slag gaan, en ook een rapportage wanneer we klaar zijn met optimaliseren, zo weet je precies wat het heeft opgeleverd aan snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

Ook ontvang je handige tips om te zorgen dan je website niet na verloop van tijd weer traag wordt.

We bekijken je site en op basis daarvan maken wij een kostenindicatie, zo weet je altijd op voorhand waar je aan toe bent.

BEN JE TOE AAN NIEUWE HOSTING?

WIJ ADVISEREN JE GRAAG

Wij kijken graag met je mee en geven altijd een eerlijk en transparant advies. 

Wij maken een passende offerte voor je, en desgewenst wordt er ook gekeken naar verbeterpunten voor jouw website.

plantzoen

Gespecialiseerd in WordPress webdesign, hosting en onderhoud.


Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van de beste hosting en de mooiste website.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting