Onze klanten beoordelen ons met
5 / 5 sterren

SEO & WEBDESIGN

EEN WEBSITE RENDEERT BETER WANNEER DEZE VOLGENS BEPAALDE RICHTLIJNEN IS OPGEBOUWD

Er bestaat nog een hoop onduidelijkheid over de link tussen SEO en webdesign. Een korte zoektocht op Google en je merkt al gauw dat verschillende websites elkaar tegenspreken over waar je website aan moet voldoen om de grootste kans van slagen te hebben wanneer je SEO toe gaat passen. Daarom een kort en helder overzicht van DAAN Webdesign. Doe er je voordeel mee!

Wat hebben SEO en webdesign met elkaar gemeen?

Search Engine Optimization, of SEO, is een reeks methoden die je inzet om je website beter te laten scoren in zoekmachines zoals Google. Want hoe beter je op een zoekterm gevonden wordt, des te groter de kans dat een bezoeker iets bij je koopt of contact opneemt. SEO bestaat uit het optimaliseren van drie onderdelen die de posities van je pagina’s bepalen:

  • De techniek van je website
  • De content op je website
  • De linkstructuur van je website.

Bij het beoordelen van de techniek wordt er vooral gekeken naar:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Snelheid
  • Veiligheid
  • Design
  • Scripttaal

Een webdesigner die bij het bouwen van je website al rekening houdt met deze randvoorwaarden is dan ook een goede basis om met SEO te beginnen. Bovendien kun je pas content en links toe gaan voegen wanneer je website live staat.

We praten graag over ons vak, meer weten?

Passie voor goed webdesign en altijd op zoek naar de meerwaarde voor de klant. Klinkt goed toch? Wij nemen graag de tijd en praten over ons vak vinden we leuk! Neem de proef op de som en bepaal of DAAN Webdesign de partij voor jou is door nu een gratis kennismaking in te plannen.

BEN JE TOE AAN NIEUWE HOSTING?

WIJ ADVISEREN JE GRAAG

Bekijk onze hostingpakketten

raamfolie-shop

Gespecialiseerd in WordPress webdesign, hosting en onderhoud.


Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van de beste hosting en de mooiste website.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting