Onze klanten beoordelen ons met
4,9 / 5 sterren

ONDERHOUDSPAKKETTEN

PERSOONLIJKE SERVICE STAAT BIJ ONS OP NR. 1

Onderhoud

Ben je op zoek naar iemand die voor jou het onderhoud aan je website kan doen?

Wanneer je kiest voor onderhoud bij DAAN dan kun je ervan uit gaan dat je nergens meer omkijken naar hebt, mocht je toch tegen iets aanlopen dan wordt je altijd snel en persoonlijk geholpen.

Nu ook ondersteuning via WhatsApp.

HOE WERKT HET?

  1. Neem contact met ons op en vertel ons of het om een website of webshop gaat. We kijken meteen met je mee en verschaffen direct duidelijkheid over wat de beste oplossing is voor jouw website.
  2. Jouw website of webshop wordt toegevoegd aan ons onderhoudssysteem, hierdoor ben je verzekerd van de beste service.
  3. Wij ontzorgen je compleet! De site is altijd up to date en we controleren op veiligheid & hacks. Ook maken we dagelijks back-ups zodat je nooit veel data kwijt bent.

OP ZOEK NAAR HOSTING?

WIJ ADVISEREN JE GRAAG

Wil je naast het onderhoud ook de hosting door DAAN laten verzorgen? Bekijk dan eens onze hostingpakketten. Wij maken alleen gebruik van duurzame servers gehost in NL.

ONDERHOUDspakket websites

15,- excl. btw per maand.

Jouw website in goede handen.

ONDERHOUDspakket webshops

25,- excl. btw per maand.

Jouw webshop in goede handen.

Gespecialiseerd in WordPress hosting en onderhoud.
Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van het beste onderhoud.

En mocht je toch vragen hebben, dan staat de helpdesk persoonlijk voor je klaar.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting