Onze klanten beoordelen ons met
5 / 5 sterren

MEER LEADS UIT JE BSTAANDE WEBSITE HALEN

RICHT JE WEBSITE CONVERSIE GERICHT IN

Meer leads uit je website halen door middel van een lage ‘bounce rate’

Bounce rate, wat is dat nou weer? Niet alle bezoekers die op je website komen blijven hier ook hangen. Sommige mensen klikken per ongeluk op een link waardoor ze op jouw website terechtkomen. Anderen zijn toch op zoek naar iets anders.

En weer andere zijn alleen op zoek naar wat meer informatie. Alle bezoekers van je website die geen verder actie ondernemen vallen onder de bounce rate. Het komt voor dat websites een bounce rate van 80% of hoger hebben.

Dat percentage breng je omlaag door goed na te denken over wat jouw bezoekers willen zien op jouw website.

5 voorwaarden voor een goede website.

Of je nu een webshop hebt, uitleg geeft over de diensten die je levert of een website als medium gebruikt zodat bezoekers contact met je opnemen, het doel is hetzelfde. Meer bezoekers betekent meer werk.

Een goed renderende website:

  • Vormt de basis voor je online vindbaarheid
  • Laad snel
  • Is makkelijk te navigeren voor bezoekers
  • Heeft een heldere Call To Action (CTA)
  • Is veilig

 

Dit zijn allemaal belangrijke punten waar een zoekmachine als Google naar kijkt in de beoordeling van je website. En niet alleen zoekmachines, ook je doelgroep kijkt hiernaar.

Wat is jouw startpunt?

In een gratis eerste kennismaking gaan we kijken naar je huidige situatie en de situatie waar je in terecht wilt komen. Heb je bijvoorbeeld al een website? En zo ja, hoe kunnen we die verbeteren? Neem contact op, vraag naar de beschikbaarheid en dan zien we elkaar snel.

BEN JE TOE AAN NIEUWE HOSTING?

WIJ ADVISEREN JE GRAAG

Wij kijken graag met je mee en geven altijd een eerlijk en transparant advies. 

Wij maken een passende offerte voor je, en desgewenst wordt er ook gekeken naar verbeterpunten voor jouw website.

leemans

Gespecialiseerd in WordPress webdesign, hosting en onderhoud.


Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van de beste hosting en de mooiste website.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting