Onze klanten beoordelen ons met
4,9 / 5 sterren

HOSTING

SPECIALIST IN WORDPRESS HOSTING

Komen de onderstaande stellingen u bekend voor?

Herkenbaar?

Kijk dan eens wat Daan voor u kan doen. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress websites en webshops. Wij doen de updates voor u, en helpen u persoonlijk bij problemen of vragen. We maken dagelijkse back-ups van uw site tot wel 60 dagen terug en rekenen geen extra kosten bij kleine wijzigingen aan uw website. Gewoon 1 all-in prijs zodat u compleet ontzorgd bent op websitegebied.

OP ZOEK NAAR IEMAND DIE HET ONDERHOUD DOET AAN JOUW SITE?

WIJ ADVISEREN JE GRAAG

Misschien zoek je iemand die puur het onderhoud kan uitvoeren aan je website. Je bent tevreden met je huidige hostingprovider of het klinkt als veel gedoe om jouw website over te verhuizen. 

Dan zijn onze onderhoudspakketten echt iets voor jou!

torus cooling

Hosting Basis

200,- per jaar.

Via DNS-verwijzing

Hosting PRO

250,- per jaar.

Alles bij DAAN ondergebracht

Hosting XXL

500,- per jaar.

Hosting & onderhoud voor grote sites & webshops

Gespecialiseerd in WordPress hosting en onderhoud.
Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van de beste hosting.

En mocht je toch vragen hebben, dan staat de helpdesk persoonlijk voor je klaar.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting