Onze klanten beoordelen ons met
5 / 5 sterren

HOGER IN GOOGLE

SEO, ONLINE VINDBAARHEID, ONLINE MARKETING.

Je wilt hoger scoren binnen Google, hoe pak je dat aan?

1. Een SEO (Search Engine Optimization) scan.

Allereerst gaan we kijken naar jouw website of webshop en scannen deze op eventuele verbeterpunten. Je ontvangt een uitgebreide rapportage waarin duidelijk uitgelegd staat wat er seo-technisch gezien nog moet gebeuren.

2. Zoektermen analyse.

In plaats van zomaar een paar zoektermen uit te kiezen om te gaan optimaliseren gaan we eerst kijken naar de haalbaarheid. Misschien is een bepaalde zoekterm wel te algemeen, of zitten jouw concurrenten ook allemaal op deze term? Dat zoeken we uit, zodat we slim aan de slag kunnen met jouw online marketing campagne. De zoekterm analyse geeft je duidelijk inzicht in de haalbaarheid en de mate van concurrentie op zoektermen die voor jouw bedrijf relevant zijn.

3. Voorbereiding van de campagne

Aan de hand van de zoektermen analyse kiezen we samen met jou een aantal goede zoektermen uit. Deze zoektermen gaan naar onze tekstschrijver die is gespecialiseerd in SEO-teksten. De teksten voor de zoektermen moeten namelijk aan bepaalde voorwaarden & structuur voldoen. Daarna kun je eenmalig feedback geven op de teksten en worden ze op jouw website geplaatst. We dienen deze pagina’s op een speciale manier in bij Google zodat ze nog sneller gevonden worden.

4. Rapportages & bijsturen

Ieder kwartaal ontvang je een rapportage van jouw campagne & zoektermen. Je ziet bijvoorbeeld de actuele posities van jouw zoektermen binnen Google en weet dus precies waar je staat. Indien nodig sturen we bij door wijzigingen aan te brengen in de teksten of op de website.

Extra opties

Een bekende term in ‘vindbaarheid-land’ is linkbuilding. Dit wilt zeggen het verzamelen van linkjes van andere websites naar jouw website toe.

Google ziet het aantal andere websites die naar jou toe linken en geeft jouw hier een extra waarde / score voor.

Door ons grote netwerk kunnen we voor deze links zorgen, en dat geeft jouw website weer een boost.

Heb je interesse en wil je meer weten over SEO of linkbuilding? Laat het weten, we helpen je graag!

Voorbeeldberekening SEO traject

Wat kost dat?

Per 5 zoektermen / pagina’s: €500,- excl. btw

Zoektermen analyse + 1 jaar rapportages (per kwartaal): €250,- excl. btw

Linkbuilding: prijs op aanvraag.

 

leemans

Gespecialiseerd in WordPress webdesign, hosting en onderhoud.


Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van de beste hosting en de mooiste website.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting