Onze klanten beoordelen ons met
5 / 5 sterren

ADVERTEREN

MET GOOGLE ADS

Ben je op zoek naar iemand die voor jou kan adverteren op Google? Lees dan snel verder.

Misschien heb je jezelf al verdiept in Google Ads (voorheen: AdWords) maar misschien krijg je niet het gewenste resultaat? Of misschien heb je geen tijd om het adverteren zelf uit te zoeken. Dan is het een goed idee om het beheer van jouw online advertenties uit te besteden aan onze Google Ads specialist Lesley! Lesley is met zijn bedrijf Allinone-media sinds jaar en dag een vaste waarde bij Daan Webdesign.

HOE WERKT HET?

  1. Neem contact met ons op en vertel ons wat jouw advertentiedoelen zijn. Wij plannen een kennismaking met je in waarbij we helder uitleggen wat je mag verwachten.
  2. We stellen een kansen onderzoek in en bespreken jouw klik-budget. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
  3. We stellen alles in en jouw campagne wordt 24/7 in de gaten gehouden en indien nodig bijgestuurd voor de beste resultaten.

Wat mag je verwachten?

Bel-mij-terug

Google ads beheer - basis

250,- per maand.

Volledig beheerd. Wij doen al het zware werk.

Google ads beheer - premium

Prijs op aanvraag.

Volledig beheerd. Voor bedrijven met een groter budget.

Gespecialiseerd in WordPress hosting en onderhoud.
Dankzij ruime kennis en ervaring ben je gegarandeerd van het beste onderhoud.

En mocht je toch vragen hebben, dan staat de helpdesk persoonlijk voor je klaar.

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Kennismaken. 2. Een voorbeeldwebsite. 3. Feedback. 4. Livegang. We maken het liever niet moeilijker dan nodig is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Een nieuwe website is al mogelijk vanaf € 750,- Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor het prijsoverzicht. Kijk hier voor het prijsoverzicht.

Ja zeker, wij bouwen responsive websites, dat wilt zeggen dat de website op elk denkbaar apparaat goed zichtbaar is. Je nieuwe website ziet er dus altijd perfect uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken. (Kijk ook gerust op je mobiel!) Bekijk hier ons portfolio

webhosting